logo SOS Produits

BancontactMollie en PayPal

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging die voetklachten verlicht

Heeft u al langer last van bepaalde voetklachten? Dan kan u bij SOS Produits aankloppen voor een effectieve gespecialiseerde voetverzorging. Mijn behandelingen omvatten onder meer:

diabetesvoeten & reumatische voeten verzorgen

ingegroeide teennagels aanpakken

kloven & overtollig eelt behandelen

likdoorns & eksterogen aanpakken

nagels knippen, vijlen & verzorgen

medische pedicure voeten

(Voet)reflexologie als oplossing

Naast gespecialiseerde voetverzorging ben ik vertrouwd met (voet)reflexologie. Daarbij behandel ik pijnlijke zones op uw handen of voeten door uw zenuwen te stimuleren en te masseren.

Zo bevorder ik uw bloeddoorstroming en -circulatie, aangezien uw zenuwen in verbinding staan met uw organen en andere lichaamsdelen. Ik hef aanwezige blokkades op en reduceer uw lichamelijke en/of mentale klachten zoals slapeloosheid, stress, verdriet, allergieën en stofwisselingsproblemen.

Praktische informatie

Als u interesse heeft in een gespecialiseerde voetverzorging of een reflexologiesessie, kan ik op drie locaties te werk gaan. Ten eerste kan u in mijn praktijk in Wetteren een afspraak maken. Ten tweede rijd ik uit in Wetteren en omstreken voor gespecialiseerde voetverzorging aan huis. Tot slot ben ik regelmatig in LDC De Koffiebranderij te vinden. Daar kan u dan op afspraak een sessie inplannen. Achteraf kan u makkelijk met cash, via Payconiq of een andere bankapp betalen.

Nood aan een medische pedicure?

Maak vandaag nog uw afspraak!